Over HaCa

Platform

Het Platform HaCa (Huisartsen Catharina Ziekenhuis) is een samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis.

Het Platform HaCa bestaat uit vijf huisartsen en vijf medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis en een medisch coördinator Transmurale Zorg. Zij werken aan een optimale samenwerking tussen de 1e en 2e lijn, waardoor de kwaliteit van zorg voor onze gezamenlijke patiënten zo groot mogelijk wordt. In dit platform ontstaan ideeën voor samenwerking, worden landelijke en regionale ontwikkelingen gevolgd, worden knel- en verbeterpunten besproken in de samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuis. Gezamenlijk wordt verdieping aangebracht en nieuwe ontwikkelingen gestart op het gebied van samenwerking.

Platform HaCa bestaat uit de volgende leden:

Yvonne van Oosterhout Medisch coördinator Transmurale Zorg
Eveline Besselaar Internist
Frederieke de Bever Huisarts
Ralf Bollen    Huisarts
Misja Cremers Huisarts
Joyce Curvers Klinisch chemicus
Wouter Curvers      Maag- darm- leverarts
Hans Rutten Huisarts
Pepijn van der Voort Cardioloog
Maurits Westein Huisarts
Jean-Paul de Zoete Chirurg

  

Secretariaat:

Ter ondersteuning van de taken van de medisch coördinator is momenteel als secretaresse werkzaam voor Platform HaCa: Jolanda van den Oetelaar.

Contact

Postadres:
Postbus 1350
5602 ZA Eindhoven

Bezoekadres:
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

HaCa Nieuwsbrief

Wij versturen periodiek onze digitale nieuwsbrief voor (eerstelijns) professionals. De nieuwsbrief bevat informatie over nieuwe spreekuren, nascholing, en andere wetenswaardigheden. Geïnteresseerden kunnen zich gratis abonneren.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier:

Naamloos formulier


  • Should be Empty:


* = verplicht in te vullen

Actueel

Bereikbaarheid spoedlijn cardiologie

De bereikbaarheid van de spoedlijn bij poli cardiologie wijzigt met ingang van week 28, vanaf vrijdag 16 juli. Op vrijdagen is de spoedlijn cardiologie bereikbaar tot 16.30 uur ipv tot 17.00 uur, via 040-2397001. Op overige dagen blijft de spoedlijn van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten de kantoortijden kunt u het algemene nummer van het ziekenhuis bellen: 040-2399111. En u l laten doorverbinden met de dienstdoende arts-assistent van de cardiologie.

Lees meer