Logopedie

Ervaart u problemen in de communicatie of bij het slikken? Onze logopedisten staan voor u klaar!

Over Logopedie

Wanneer u bent opgenomen in het Catharina Ziekenhuis of onder behandeling bent van een medisch specialist binnen het Catharina Ziekenhuis, kan uw behandelend medisch specialist het nodig vinden een logopedist in consult te vragen. U kunt ook zelf aan uw specialist vragen of het zinvol is om een logopedist te raadplegen. Binnen het Catharina Ziekenhuis werken verschillende logopedisten met ieder een eigen aandachtsgebied.


Onderzoeken en behandelingen

De afdeling Logopedie verricht onderzoeken en behandelingen bij klinische patiënten tijdens een ziekenhuisopname, bij zowel volwassenen als kinderen. Volwassenen komen voor een poliklinisch onderzoek naar het ziekenhuis toe en hebben een afspraak met de logopedist op de polikliniek. Behandeling vindt, indien mogelijk plaats in de eerstelijn bij een logopedist bij u in de buurt. Als de behandelexpertise alleen in het Catharina Ziekenhuis beschikbaar is, dan kan aansluitend behandeling plaats vinden in het ziekenhuis.

Meer informatie over onderzoeken en behandelingen voor klinische patienten

Meer informatie over poliklinisch onderzoek

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst afdeling Logopedie

Actueel

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Neem dan contact op.