Statistiek en SPSS 3: Correlatie en lineaire regressie

Kennis van statistiek en statistische software is onmisbaar bij het doen van wetenschappelijk onderzoek. Daarbij is het goed opzetten van een database om verschillende statistische analyseste kunnen uitvoeren van buitengewoon belang.

Voor wie?

Specialisten, a(n)iossen, coassistenten, verpleegkundig specialisten,physician assistants, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Enige basiskennis van SPSS en statistische begrippen is wenselijk. Deze kennis is bijvoorbeeld op te doen via SPSS en Statistiek les 1 en/of Statistiek en Statistiek les 2.

Inhoud

In deze les gaan we in op de statistische technieken correlatie en lineaire regressie en hoe dat in SPSS uitgevoerd moet worden.

Duur en cursusdata

De les wordt via MS Teams gegeven en duurt 1 uur. Er wordt van je verwacht dat je in een voorbereidende opdracht een instructievideo bekijkt over het onderwerp. De link naar het cursusmateriaal en de MS Teams sessie wordt je ruim voor de start van de cursus toegezonden. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 januari 2021 van 16.00-17.00 uur.

Praktische informatie

Type Beschrijving
Accreditatie Deze workshop is niet geaccrediteerd
Grootte van de groep Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers
Kosten € 77,00 per persoon. Wil je meedoen aan alle lessen "Statistiek en SPSS"? Dan ontvang je 10% korting. De totaalprijs voor 4 lessen is dan € 189,00. De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.
Certificaat Bewijs van deelname
Locatie Online via MS Teams.
Contact

Service-eenheid Onderwijs & Onderzoek
Telefoonnummer: 040 - 239 65 20
E-mail: infooeo@catharinaziekenhuis.nl


Inschrijven


terug naar het cursussen & trainingen overzicht